Translate

Wikipedia

Резултати претраге

среда, 29. април 2020.

ЧЕТВРТАК 30.04. ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ, лекција 20

1.КОРАК:  Тачно у 8 58 на РТС-у 2 почиње час физичког васпитања, пажљиво одгледај тај час и уради све што се на том часу захтева од тебе.
2.КОРАК: Сада мало игара, које се играју у стану. 
МИНСКО ПОЉЕ
Потребно је да ти неко од одраслих повеже очи (неопходно је да неко одрастао буде присутан док играш ову игру како се не би повредио), да док су ти очи повезане поређају, по својој вољи, реквизите (играчке, перница, пластична флаша,..) по соби. На дати знак, полазиш и покушаваш да прођеш кроз "минско поље", не оборивши ни један реквизит (притом не смеш да додирнеш реквизит, али ни да га помериш и обориш). Реквизити морају да буду удаљени један од другог тако да можеш проћи између њих. Сваки оборени реквизит доноси ти један негативан поен.
ТРАЖЕЊЕ БЛАГА
За ову игру ти је потребна помоћ одраслих. Потребно је сакрити у стану, на тајном месту "БЛАГО" (чоколада, играчка новац, жетони,..).Сада је потребно нацртати мапу која ће те одвести до блага. Истакнутији објекти устану се обележе симболима геометријских облика и стрелицама које показују правац кретања. На једном месту се сакрије “БЛАГО”, а затим ти предају мапу. Побеђујеш ако без ичије помоћи стигнеш до блага. 
3.КОРАК:  И као по обичају једна паметна игра за тебе:

1 коментара: